My home kitchen

 

 

Богат асортиман на 100% рачно изработена зимска храна според рецепт стар стотици години.

Почетна
Почетна
Почетна
Почетна
Почетна
Види повеќе

Традиционални рецепти

Види повеќе

Слатко

My home kitchen

 

Мојата домашна кујна нуди голема колекција на производи со многу различни вкусови од традиционалната македонска кујна за секој lубител на храна низ целиот свет. Сите наши производи се рачно изработени според традиционални рецепти постари од 60 години.

Нашите производи ги правиме внимателно со избрани овошје и зеленчук од прва класа и се обидуваме да ги фатиме тестовите од минатото, од старата кујна дома.

Почетна

ВРВЕН КРАЛИТЕТ

Почетна

ТРАДИЦИОНАЛНИ РЕЦЕПТИ

Почетна

 АВТЕНТИЧЕН ВКУС

 

Најдоброто само за Вас

 

Секогаш свежи и природни состојки претопени по традииционални специјалитети во највкусна секојдневна исхрана. 

Почетна

Уживајте во традиционалните вкусови

 

Подготвено по најстарите рецепти присутни на нашето подневје.

  • Почетна
  • Почетна
  • Почетна
  • Почетна
  • Почетна